411e60e3 7070 470d ad4e 5abc30908c92
Webinar terugkijken: Hoe screen je professionals binnen AFAS?
Gepubliceerd op:
13-04-2023

Ontdek hoe je met de Otentica koppeling binnen AFAS jouw pre-employment screening optimaliseert en fraude voorkomt.

Als HR-professional wil je alleen de beste kandidaten selecteren voor jouw organisatie. Maar hoe selecteer je deze kandidaten snel en efficiënt, zonder kostbare tijd te verspillen aan omslachtige processen? Gelukkig biedt Otentica de oplossing met hun naadloze integratie met AFAS. Met de Otentica koppeling voer je snel en eenvoudig pre-employment screenings uit op basis van verschillende criteria, zoals diploma's, werkervaring, referenties en identiteit. Hiermee selecteer je alleen de beste kandidaten en voorkom je fraude en andere risico's.

Maar dat is nog niet alles! Met de Otentica koppeling automatiseer je ook het hele selectieproces, van het uploaden van cv's tot het versturen van uitnodigingen. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar verhoog je ook de kwaliteit van je selectieproces en de tevredenheid van zowel kandidaten als recruiters.

Wil jij ook profiteren van deze voordelen en jouw pre-employment screening naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan nu hoe je de Otentica koppeling binnen AFAS optimaal benut in onze webinar. We geven je praktische tips en voorbeelden om het meeste uit deze tool te halen en jouw selectieproces te stroomlijnen. Mis het niet en schrijf je nu in!

Delen

Professor J.H. Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen

KVK - 78143381
M. info@otentica.nl
T.  020 303 07 98

Interesse om onze screening oplossing uit te proberen? Maak dan nu een proefaccount aan.

Copyright © Otentica B.V.   |   Alle rechten voorbehouden