Over ons

Wij transformeren
de traditionele manier
van kandidaten en medewerkers screenen.

Otentica is opgericht om het screenen van kandidaten en medewerkers te versnellen en vergemakkelijken binnen elke sector; bijvoorbeeld zorg, kinderopvang, beveiliging, horeca, onderwijs, ICT en Justitie. 

Missie en visie

Missie
De standaard op het gebied van digitale screening

Visie
Het optimaliseren van de kandidaat ervaring tijdens het screenen

Toen Otentica oprichters Aziz Belrhouche, Francis van Rooij en Niels Visser nog actief waren als IT-consultants, vonden ze screening en onboarding een tijdrovend en inefficient proces.

Met veel kortlopende opdrachten stuitten de oprichters bij iedere opdracht op een inefficiënt proces waarbij het screenen veel tijd in beslag neemt voor zowel de vragende partij als de professional die de informatie dient aan te leveren. De oprichters besloten om een slimme en intuïtieve oplossing te bouwen waarbij dit veel sneller en veiliger zou kunnen. Er bestonden al oplossingen maar geen enkele oplossing deed dit 100% automatisch waarbij de nadruk lag op gebruikerservaring.

Wat is het resultaat? Een volledig door hen ontwikkeld digitale, kosteneffectieve en veilige oplossing die de kwaliteit van het werven verbetert en tegelijkertijd een superieure kandidaat-ervaring biedt.

Aziz Belrhouche

Francis van Rooij

Niels Visser

Start nu met
geautomatiseerd screenen 

Maak een account aan en stuur vandaag nog de eerste verzoeken voor een screening!

Professor J.H. Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen

KVK - 78143381
M. info@otentica.nl
T.  020 303 07 98

Interesse om onze screening oplossing uit te proberen? Maak dan nu een proefaccount aan.

Copyright © Otentica B.V.   |   Alle rechten voorbehouden